Koncertný víkend v Retre (Quo Machine & Bobeš)

24.04.2015 20:00

Víkend 24.4. a 25.4. bude v Retre pekelne hudobný. Piatok i sobota budú patriť koncertom a našlapanej zábave až do skorých ranných hodín.

V piatok 24.4. sa pri príležitosti 15. výročia kapely predstaví v estrádke bystrického kulturáku domáca stálica Quo Machine, ktorá si pre všetkých Bystričanov a fanúšikov echtového rocku pripravila našlapaný koncert s kopou pozvaných hostí.

Čo viac si človek môže priať, keď vstup je navyše zdarma, všade potečie pivo potokom, pred kulturákom sa bude vo veľkom grilovať a po nadupanom koncerte bude pokračovať rockotéka až do skorých ranných hodín.

V sobotu 25.5. sa v Retre roztočí zábava už v našej vlastnej réžii, kedy k nám príde po dlhšej prestávke zaspievať a zahrať Bobeš a jeho gitara. Tešiť sa môžete na najväčšie slovenské a české hitovky a ak počasie dá, určite hodíme aj nejaké špecialitky na gril. Hádam nebudete spievať hladní... :-)

Rezervácie stolov na oba dni sú už v plnom prúde, miesta je zatiaľ dostatok, čo sa však počas týždňa môže veľmi rýchlo zmeniť. Preto v prípade záujmu o rezervačku čo najskôr volajte na číslo 0910 677 222 alebo nás navštívte priamo v Retre.

Tešíme sa na vás, dobrej hudbe zdar!