Niekoľko aktuálnych zmien v Retre

20.10.2015 10:00

Milí Retráci, keďže za ostatný čas došlo v Retre k niekoľkým zmenám, radi by sme vám ich v tejto krátkej newske zosumarizovali :-)

1. Kompromisné riešenie s fajčením

Prvou z nich je, že sme Retro Music & Coffee rozdelili na dve časti: fajčiarsku a nefajčiarsku. Postupný prechod na oddelené miestosti vyhradené pre nefajčiarov a fajčiarov sa postupne završuje - od tohto týždňa sa teda v prednej polovici podniku (smerom od baru) nefajčí, fajčenie je však stále možné (a bude aj počas zimy) v zadnej miestnosti. Je to kompromisné riešenie, ktoré nám umožňuje zákon a veríme, že poteší obe skupiny :-)

2. Konečne koniec hladu!

Druhou novinkou - ktorej nutne musela predchádzať tá prvá - je, že v Retre sme konečne začali podávať jedlo! Prípravu jedál pre zákazníkov zabezpečuje Retro Snack House.  Jedálny lístok  nájdete v Retre na každom stole - jeho podoba sa od tohto týždňa bude rozširovať, ako aj otváracia doba kuchyne počas víkendov. Odteraz vám už nič nebude brániť v prípade hladu zahnať ho pravým šťavnatým burgrom, chrumkavými paninami, toustom, čerstvým šalátom, či inými drobnými snackmi ako sú hranolčeky či utopenci :-)

3. Pozor na zmenu otváračiek

Treťou novinkou je zmena otváracích hodín počas týždňa: Od pondelka sa zmenili ranné otváracie hodiny z ôsmej na deviatu hodinu v pracovné dni. Čiže od pondelka do piatku otvárame o 9:00.

4. Zimná záhrada na spadnutie

Štvrtou novinkou (ktorá však ešte nie je zrealizovaná, no je na spadnutie) je zimná záhrada, ktorá už v priebehu niekoľkých dní začne dostávať svoju reálnu podobu. Čo to znamená? Terasa sa začne postupne zaobaľovať, k tomu pribudnú infražiariče, čiže sedenie na terase bude aj počas chladnejších dní opäť príjemnejšie.