PCR testy kloktaním: Pre samoplatcov od 10. februára už aj v MOM Cooltajner

07.02.2021 14:00

V spolupráci s diagnostickým partnerom Unilabs (Alpha Mecial) ponúkne mobilné odberové miesto Cooltajner RT-PCR vyšetrenie aj pomocou kloktacích testov. Táto služba je momentálne dostupná iba pre samoplatcov.

Túto možnosť môžu samoplatcovia využiť od stredy 10. februára 2021, a to zakúpením prostredníctvom stránky www.lab.online výberom v sekcii TESTY - COVID 19 - PCR kloktanie MOM. Následne treba vybrať odberové miesto Cooltajner a zvoliť preferovaný čas odberu. Služba pre samoplatcov je spoplatnená sumou 59 eur.

Ako to prebieha?

Tento samoodber vykonáte s asistenciou zamestnanca mobilného odberového miesta. Ten vám vydá set, ktorý obsahuje fľaštičku s fyziologickým roztokom, ktorý si nalejete do ústnej dutiny a kloktáte minimálne 30 sekúnd. Na pokyn zamestnanca MOMky pomocou slamky vypustíte vykloktaný obsah ústnej dutiny do skúmavky, ktorú Vám podá. A to je všetko :)

Mobilné odberové miesto sa už postará o premiestnenie vzorky do stabilizačného roztoku a túto vzorku zašle do laboratória spoločnosti Unilabs na vyhodnotenie. V prípade tohto testu zmluvný partner Unilabs garantuje výsledok do 24 hodín, s certifikátom v slovenskom a anglickom jazyku. V prípade pozitivity aj s výsledkom vírusovej nálože.

Test je vhodný pre osoby staršie ako 10 rokov a pre osoby s problémami pri výtere z nosnej dutiny. 

Objednať sa na PCR test kloktaním