Od stredy 6. mája otvárame terasu, začíname aj so suchými masážami

05.05.2020 20:30

Vážené Retráčky, vážení Retráci,

na základe rozhodnutia krízového štábu a hlavného hygienika sa v stredu 6. mája 2020 uvoľnujú ďalšie obmedzenia, ktoré boli zavedené na zamedzenie šírenia koronavírusu. Aj keď momentálne stále čakáme na podrobnú prevádzaciu vyhlášku ÚVZ SR, na základe dostupných údajov od zajtra otvárame terasu Retra a v masérskom salóne sa môžete začať objednávať na masáže tzv. suchých techník (klasická suchá masáž, bankovanie, oxygenoterapia a pod.) - rezervácie tu>>.

TERASA RETRA

Od stredy 6. mája 2020 bude terasa Retra otvorená v nasledovnom režime: 

  • Po zohľadnení pokynov hlavného hygienika je kapacita 16 miest na sedenie, v prípade priaznivého počasia 46 miest, pri ktorých garantujeme obsluhu na miesto.
  • Keďže pre prípadný vyšší záujem kapacita nemusí postačovať, zachovávame predaj "cez okienko" so sebou.
  • Z hygienických dôvodov aj naďalej všetky tovary predávame v jednorazových obaloch, dodržujte preto prosím zásady separovania odpadov do pripravených nádob.
  • Toalety budú sprístupnené pre zákazníkov počas celej doby otváracích hodín, každú celú hodinu však bude prebiehať kompletná 10-minutová sanitácia, kedy nebudú dostupné.
  • Do Retra bude môcť na toaletu zájsť vždy len jeden muž a jedna žena, ostatní musia počkať pred terasou, aby sa priamo v prevádzke netvorili rady. Pred vstupom do Retra je nevyhnutné mať nasadené rúško a pri vstupe si dezinfikovať ruky pripravenou dezinfekciou. Vstup bude regulovať personál.
  • Prosíme všetkých zákazníkov, aby rešpektovali všetky pokyny obsluhy, nezdržiavali sa zbytočne v priestoroch prevádzky, zároveň prosíme o trpezlivosť pri novom režime prevádzky.
  • Akúkoľvek objednávku je možné vykonať len s nasadenou ochranou dýchacích ciest (rúško, šatka a pod.).
  • Otváracia doba ostáva momentálne nezmenená, v pondelok až piatok od 10:00 do 20:00, v soboty a nedele od 14:00 do 20:00.
Vopred vám ďakujeme za vašu ústretovosť a tešíme sa na spoločné stretnutie v Retre.
Váš Retro tím