Prvá KARAOKE NIGHT v RETRE! (A vlastne aj v Bystrici)

18.10.2014 20:30

Retro Music & Coffee ťa pozýva na vôbec prvú KARAOKE NIGHT, ktorá sa uskutoční už v polovici októbra. V sobotu 18. 10. 2014 sa vo večerných hodinách na pôde Retra proti sebe postavia všetci odvážni titani so svojimi našponovanými hlasivkami a medzi nimi môžeš byť práve aj ty!

Počas večera na vás čakajú dve disciplíny: BEST of the BEST a FREESTYLE

BEST of the BEST je súťažná kategória pre tých, ktorí si fandia a myslia si, že sú naozaj dobrí speváci a radi by svoj talent predstavili aj ostatným ľuďom. Podmienkou zapojenia sa do súťaže je štartovné 1€, ktoré prepadne v prospech banku. Bank, spoločne s darčekovým košom, ktorý dodá Retro, napokon zoberie absolútny víťaz v súťaži. Podmienkou je, aby sa do súťaže prihlásili aspoň traja súťažiaci, a to mailom na adrese info@retro-px.sk do piatku 17. 10. 2014. O víťazovi rozhodne porota zložená z divákov v Retre.

FREESTYLE je nesúťažná kategória pre všetkých spevuchtivých, ktorí si o sebe zrovna nemyslia, že sa do nich vtelil Pavarotti či Marika Gombitová, no napriek tomu spievajú radi a s chuťou. Všetci, ktorí budú mať záujem, budú môcť vystúpiť so svojím podaním vybraných piesní po súťažnom kole. 

Takže priatelia, šponujte hlasivky, tešíme sa na vás! :-)

Vaše Retro