Veľká noc v Retre: S Bobešom, karaoke a množstvom špecialít!

20.03.2016 12:00

Drahí Retráci, blíži sa obľúbené obdobie v roku so štyrmi dňami voľna, dátumovo kočovná Veľká noc.

Sviatky príchodu jari a v kresťanskom svete samozrejme toho najdôležitejšieho - smrti a zmŕtvychvstania Ježiša Krista - ponúkajú všetkým čas na stretnutie s rodinou a blízkymi, relax a možnosť odpočinku od všedných povinností.

V Retre sme samozrejme v týchto dňoch dolaďovali niekoľko aktivít, ktorými by sme vám i my chceli spríjemniť nadchádzajúce sviatky.

NA ZELENÝ ŠTVRTOK ZELENÝ BURGER A ZELENÉ PIVO

Aj keď sviatok svätého Patrika, po ktorom polka sveta vždy ozelenie, sa v našich končinách neoslavuje, zelená sa u nás celkom ujala práve v predveľkonočný štvrtok.

V Retre budete mať možnosť v tento deň ochutnať burgrový špeciál na zelenom korení, s baby-špenátom a zeleným jalapeňo dresingom.

No a nebude chýbať ani pivný špeciál od Starobrna, ktorý bude ako inak - zelený.

NA BIELU SOBOTU S BOBEŠOM

V sobotu sa v Retre po dlhšej prestávke opäť predstaví dobre známy hudobník Bobeš a spoločne so svojou gitarou nás bude zabávať až do posunu času, ktorý na túto noc zrovna pripadá. Štartujeme o 20:30.

NA VEĽKONOČNÚ NEDEĽU KARAOKE

No a komu by po sobote bolo málo zábavy a spevu, môže sa prísť v nedeľu naplno predviesť na veľkonočné karaoke. Štartujeme o 21:00.

POČAS CELÉHO VÍKENDU POLOTMAVÝ ŠPECIÁL A VEĽKONOČNÁ KAPUSTNICA

Počas celého veľkonočného víkendu budete môcť naviac ochutnať aj ďalší pivný špeciál, polotmavú trinástku Zlatý Bažant, ktorú pivovarníci navarili špeciálne k začiatku jari. Samozrejmou špecialtikou bude aj veľkonočná kapustnica, ktorú budeme podávať taktiež počas celých sviatkov.

OTVÁRACIE HODINY POČAS SVIATKOV

Zelený štvrok                        09:00 - 24:00
Veľký piatok                          15:00 - 24:00
Biela sobota                         15:00 - 24:00
Veľkonočná nedeľa             15:00 - 24:00
Veľkonočný pondelok        15:00 - 22:00