Víkendové testovanie: V Kolónii vznikne testovací Hot-Spot s troma tímami

05.02.2021 20:35

Už po tomto víkende sa majú v Považskej Bystrici vrátiť najmladšie deti do škôlok a škôl, spolu s nimi maturanti a učitelia. Navyše, aktuálny negatívny test potrebujú aj všetci pracujúci, ktorí nemôžu pracovať z domu. V Strojárenskej štvrti preto cez víkend vznikne testovací hotspot s troma tímami zdravotníkov.

Testovať sa zajtra bude medzi Brojo centrom a Domom kultúry OZK v troch mobilných odberných miestach - všetky budú poskytovať bezplatné antigénové testovanie:

1) MOM Váš lekár (1 tím) 

  • testuje v sobotu aj v nedeľu od 8:00 do 15:30 (polhodinová obedová prestávka od 11:30)

2) MOM Retro (1 tím) 

  • testuje v sobotu aj v nedeľu od 9:30 do 18:00 (polhodinová obedová prestávka od 13:30)

3) MOM Cooltajner (1 tím)

  • ako posila MOM Retro, testuje zatiaľ v sobotu od 9:30 do 18:00 (polhodinová obedová prestávka od 13:30), v prípade vysokého dopytu zvážime aj nedeľu.
Dbajte, prosíme, pokynov personálu. Pred odberom nejedzte, nepite, nefajčite, nežujte žuvačky, nepoužívajte spreje do nosa. Dodržujte rozostupy a hygienu rúk, po celý čas čakania na test a výsledok majte nasadené rúško alebo respirátor cez nos aj ústa. Ďakujeme.
 
Všetky tri MOMky odbavujú prichádzajúcich záujemcov bez rezervácie tak ako prídu, vzhľadom na to, že centrálny objednávací systém ešte nie je v prevádzke. Prosíme vás o trpezlivosť a ohľaduplnosť, budeme robiť maximum pre to, aby sme vás všetkých čo najskôr odbavili.
 
NEZABUDNITE: Zoberte si so sebou svoj preukaz totožnosti, pri registrácii navyše diktujete svoje telefónne číslo. Po odbere neodchádzajte, vyčkajte na vydanie certifikátu zhruba po 15 minútach. Posledný odber sa vykonáva zhruba pol hodinu pred obednou prestávkou a záverečnou.