Zmeny v prevádzke Retra na základe aktuálnych anti-covid opatrení

01.10.2020 12:00

Vážení zákazníci, 

vzhľadom na pretrvávajúcu nepriaznivú epidemiologickú situáciu na Slovensku a v nadväznosti na aktuálne opatrenia hlavného hygienika, by sme vám radi dali do pozornosti niekoľko aktualít, platných v Retre od 1. októbra 2020 až do odvolania. 

Otváracie hodiny
V prvom rade sa otváracie hodiny až do odvolania menia nasledovne:

  • Pondelok     09:00 - 22:00
  • Utorok         09:00 - 22:00
  • Streda         09:00 - 22:00
  • Štvrtok         09:00 - 22:00
  • Piatok          09:00 - 22:00
  • Sobota         12:00 - 22:00
  • Nedeľa         ZATVORENÉ 
Štátne sviatky a dni pracovného pokoja otvorené individuálne, včas upresňujeme.
 
Vstup do prevádzky
Aj naďalej platí opatrenie, že vstup do prevádzky (ako aj na terasu) je povolený len s prekrytím horných dýchacích ciest (rúško, respirátor, šatka, šál...) a pri vstupe je nevyhnutné si dezinfikovať ruky pripraveným dezinfekčným roztokom, alebo použiť vlastný prostriedok. Prekrytie dýchacích ciest treba mať nasadené až pokiaľ si neobjednáte u obsluhy, objednávky prijímame výhradne na mieste, nie pri bare. Po prinesení nápoja či pokrmu si ochranu dýchacích ciest pre účely konzumácie môžete zložiť. 
 
Vážení zákazníci, chápeme, že vám opatrenia nie sú príliš príjemné, to asi nikomu, ale prosíme vás o ich dodržiavanie. Denne sa totiž stretávame s desiatkami z vás a ďalšími ľuďmi, čiže sme pracovníci prvého kontaktu, a taktiež potrebujeme aspoň takto chrániť nielen svoje zdravie, ale aj zdravie svojich blízkych. Vopred vám za vašu ohľaduplnosť ďakujeme.
 
Sedenie v podniku
S ohľadom na povinnosť dodržať medzi stolmi rozostupy aspoň dva metre, niektoré stoly sú obsadené stálou rezerváciou. Poprosíme vás, aby ste si k nim nesadali. Kapacita podniku je limitovaná podľa nariadenia dostupným počtom miest na sedenie, na prevádzke nie je povolený vyšší počet návštevníkov. 
 
Dezinfekcia a sterilizácia podniku
V nadväznosti na predpísané opatrenia, ale aj nad rámec povinností, prebieha v Retre dezinfekcia stolov po každom zákazníkovi, sanitácia sociálnych zariadení a bežných dotykových plôch ako sú kľučky a madlá každú hodinu, poháre, taniere, príbory a ďalšie pomôcky sú umývané prostriedkami s anivirotickými a antibakteriálnymi účinnými zložkami. Vždy na záver zmeny prebieha kompletná sanitácia prevádzky, dvakrát za týždeň naviac sterilizácia prostredia germicídnym žiarením a ozónom.
 
Prosíme vás o rešpektovanie pokynov obsluhy
Prosíme všetkých zákazníkov, aby sa v prípade akéhokoľvek náznaku hocakého ochorenia zdržali návštevy prevádzky. Taktiež vás prosíme, aby ste rešpektovali požiadavky obsluhy, zdržali sa pokiaľ možno vzájomného fyzického kontaktu (podávanie rúk, objímanie...) a držali si od ostatých zákazníkov rozumný sociálny dištanc. Robíme to pre seba navzájom a my pevne veríme, že za rešpektovania daných pravidel budeme môcť aj naďalej aspoň v obmedzenej forme pre vás naplno fungovať. 
 
Ešte raz vopred ďakujeme za vašu ohľaduplnosť a želáme v týchto dňoch hlavne veľa zdravia.
Váš Retro tím