Zmeny v prevádzke Retra platné od 15.10.2020

15.10.2020 12:00

Vážení zákazníci, 

v nadväznosti na nové opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR, ktoré vstúpili do platnosti od 15.10.2020 (štvrtok), by sme vás radi informovali o zmenách v prevádzke Retra.

Od piatka 16.10.2020 sa otváracie hodiny menia nasledovne:

  • Pondelok - Sobota | 12:00 - 22:00
  • Nedeľa | Zatvorené

Na základe nových opatrení je možné prichádzať do Retra ako doposiaľ, konzumácia nápojov a pokrmov je však možná iba na terase. Vo vnútorných priestoroch je možné podľa opatrení sedieť aj nadaľej, ale iba s nepretrižte nasadeným rúškom pri vyhradených stoloch, bez možnosti konzumácie nápojov či pokrmov, alebo fajčenia. 

Na terase sú pre vás pripravené s ohľadom na nariadenia stoly v dvojmetrovej vzdialenosti, postupne pracujeme na inštalácii infražiaričov, dostupné sú pre vás aj deky na prikrytie. Aj na terase však naďalej platia známe opatrenia - vstup a pobyt s prekyrím horných dýchacích ciest, pre účely konzumácie je možné si rúško zložiť. Pri vstupe je taktiež nevyhnutné dezinfikovať si ruky pripravenou dezinfekciou. Zároveň vás prosíme o rozumný sociálny dištanc od ostaných zákazníkov.

Toalety sú dostupné počas celej prevádzky, v každú celú hodinu sú však uzavreté zhruba na 10 minút z dôvodu pravidelnej sanitácie. 

S ohľadom na chladnejšie počasie pre vás dnes finalizujeme špeciálnu ponuku horúcich alko i nealko nápojov, počas celého dňa si všetky nápoje a jedlá môžete zobrať aj TO GO.

Vážení zákazníci, vzhľadom na turbulentnú a neľahkú dobu vás prosíme o ohľaduplnosť k sebe navzájom ako aj k nám, prosíme vás o rešpektovanie všetkých opatrení vydaných Úradom verejného zdravotníctva, ako aj pokynov personálu. Vopred vám za to ďakujeme.

Váš Retro tím